Tervetuloa osaksi dynaamista ja innostavaa verkkopalveluyhtiötämme! Etsimme jatkuvasti lahjakkaita ja motivoituneita yksilöitä liittymään tiimiimme, ja haluamme kertoa sinulle, miksi meillä työskentely on ainutlaatuinen mahdollisuus.

  1. Innovaatio ja luovuus: Meillä on intohimoinen tiimi, joka uskoo jatkuvan kehityksen voimaan. Työskentelemme innovatiivisten ratkaisujen parissa ja kannustamme luovuuteen kaikessa tekemisessämme.
  2. Monipuoliset projektit: Tarjoamme laajan valikoiman mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta. Pääset työskentelemään monipuolisten asiakkaiden kanssa ja haastamaan itsesi uusilla ja jännittävillä tehtävillä.
  3. Kasvun tukeminen: Uskomme henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja kehitysmahdollisuuksia varmistaaksemme, että voit saavuttaa täyden potentiaalisi ja edetä urallasi.
  4. Tiimityö ja yhteisöllisyys: Arvostamme tiimityötä ja avointa kommunikaatiota. Tiimimme on sitoutunut tukemaan toisiaan ja luomaan positiivisen ja kannustavan työympäristön, jossa jokainen voi menestyä.
  5. Kilpailukykyiset edut: Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja etuuspaketin sekä joustavat työaikataulut ja mahdollisuuden etätyöhön. Haluamme varmistaa, että työntekijämme voivat hyvin ja ovat motivoituneita työskentelemään parhaansa puolesta.

Liity meidän tiimiimme ja ole osa innostavaa ja kasvavaa organisaatiota, joka muuttaa digitaalista maailmaa yksi projekti kerrallaan. Lähetä meille hakemuksesi ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden verkkopalveluita yhdessä!


Toimintamme nyt edetessä, rekrytoimme lisää osaajia tiimiimme. 

Tällä hetkellä haemme;
–  6kpl Koodari (pääosin PHP, HTML, mutta myös muut osaamiset tukevat ja ovat eduksi;  Go, SQL, JavaScript, Visual Basic, C#, C++, Java, C, Python) 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää avoimista työpaikoista! (tyopaikat@paasivu.fi tai lomakkeella)

___________________