“Chafre, Susan M23” minimekko

Tuotetiedot:

Pituus: Minimekon pituus on suunniteltu ylettyvään reiden puoliväliin, mikä korostaa jalkoja elegantisti säilyttäen samalla sopivan määrän peittävyyttä.

Pääntie: Syvä V-pääntie luo naisellisen siluetin, joka tasapainottaa tiukan leikkauksen.

Materiaalitiedot:

Kangas:

  • Päämateriaali: Korkealaatuinen silkki-sifonki. Silkki-sifonki on valittu sen keveyden ja hengittävyyden vuoksi, mikä tekee mekosta ihanteellisen lämpimämmille kausille.
  • Yksityiskohdat: Mekon yksityiskohdissa käytetään käsinkirjailtuja helmiä ja hienostunutta pitsiä, jotka lisäävät asuun tekstuuria ja syvyyttä.

Väri: Saatavilla on useita värivaihtoehtoja, jotka vaihtelevat klassisista mustista ja valkoisista syviin metallisiin sävyihin, kuten sininen ja punainen, jotka heijastavat valoa kauniisti ja tuovat esiin mekon yksityiskohdat.

Huolto-ohjeet:

Chafre-minimekko vaatii erityistä huolenpitoa säilyttääkseen materiaalin laadun ja ulkonäön. Suositellaan ainoastaan kuivapesua, ja mekkoa tulisi säilyttää henkarilla, jotta se ei menetä muotoaan. Vältä raskaita rintakoruja tai muita asusteita, jotka saattavat vahingoittaa herkkää silkkiä.

Chafre-minimekko on suunniteltu naisille, jotka arvostavat korkealaatuista käsityötä ja haluavat yhdistää juhlavuuden arkipäivän mukavuuteen. Tämä mekko on täydellinen valinta niille, jotka haluavat investoida pitkäikäiseen ja monikäyttöiseen vaatekappaleeseen.