“Chafre D24” iltapuku

Suunnittelu

Malli ja materiaalit

  • Malli: Puvun malli on pitkä ja virtaviivainen, jossa on hienostunut laahus. Puvussa on matala V-pääntie, joka tuo esille dekolteen tyylikkäästi mutta hillitysti. Selkäosa on rohkeasti avoin, ja siinä on ohuet ristiin menevät olkaimet, jotka lisäävät puvulle hienovaraista viehätysvoimaa.
  • Materiaalit: Käytetty kangas on korkealaatuista silkki-sifonkia, joka laskeutuu kauniisti ja tuntuu iholla pehmeältä. Puvun yläosaa koristaa käsin ommeltu pitsi tai helmiyksityiskohdat, jotka tuovat sille lisää luksusta ja taidokkuutta.

Väri ja yksityiskohdat

  • Väri: Kirkas valkoinen, joka heijastaa valoa kauniisti ja luo juhlavan tunnelman.
  • Yksityiskohdat: Puvun yläosassa on hienostuneita helmi- tai kristallikoristeita, jotka on sijoitettu strategisesti korostamaan puvun linjoja ja tuomaan siihen ylimääräistä loistoa. Helmiyksityiskohdat jatkuvat ohuina nauhoina olkaimissa, lisäten ylellistä ilmettä.

Käyttötarkoitus

Tämä iltapuku sopii erinomaisesti tärkeisiin juhliin, kuten gaaloihin, hääjuhliin tai muihin merkittäviin tilaisuuksiin, joissa halutaan panostaa ylelliseen ja vaikuttavaan ulkonäköön.

Huolto

Koska puku on valmistettu herkistä materiaaleista, se vaatii kuivapesua ja huolellista säilytystä, jotta sen kauneus ja kunto säilyvät mahdollisimman hyvinä.

Tämä Chafre-brändin valkoinen iltapuku on suunniteltu huokumaan ylellisyyttä ja tyylikkyyttä, joka sopii brändin imagoon ja tyyliin täydellisesti.

Tuotteen suositushinta on 12900e